biztosítás

INSPIRA ÉLETÍV MEGTAKARÍTÁS CÉLÚ ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az életen átívelő biztonságért

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak.
Ennek a fejlesztő munkának eredménye a korszerű, rugalmas, átlátható, folyamatos díjfizetésű termékünk, az Inspira Életív életbiztosítás, mely az Ön aktuális élethelyzetéhez igazodik, ötvözi a kiemelkedő befektetési lehetőségek és a testre szabható életbiztosítási védelem nyújtotta előnyöket.

Kinek Ajánljuk


--akik hosszú távú céljaik megvalósításához: otthonteremtéshez – például egy családi ház megvásárlásához –, gyermekük iskoláztatásához vagy időskoruk anyagi biztonságához szeretnék az anyagi forrást megteremteni.
--akik rendszeres megtakarítással, biztosítási védelem mellett, kamatadó fizetési kötelezettség nélkül szeretnék pénzüket hosszú távra befektetni.
--akik korszerű eszközalapokból saját maguk szeretnék összeállítani befektetési portfóliójukat, de azoknak is, akik ebben szakértő kollégáink segítségére számítanak.
--akik rugalmas befektetést szeretnének.
--akik egyedi igényük szerint szeretnék életbiztosítási védelmüket megteremteni.
--akik nyugdíjcélú előtakarékossági lehetőséget keresnek.

Hosszú távra, folyamatos díjfizetéssel megköthető életbiztosítás.

INSPIRA ÉLETÍV

BEFEKTETÉS

A választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatóak. Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően állíthatja össze portfólióját.
Az óvatosabb befektetési stratégiát kedvelők körében népszerű lehet a Közép-Európai Rövid Kötvény Forint Eszközalap, míg azok, akik hajlandók nagyobb kockázatot vállalni – a várható magasabb hozam reményében –, portfóliójukba választhatják a Közép-Európai Részvény Forint Eszközalapot.
A középutat keresők alkalmazhatják a különböző mértékű kockázatot valószínűsítő eszközalapok kombinációit portfóliójukban. Ügyfeleinknek saját portfóliójuk kialakításában iránymutatást nyújthatnak szakértő kollégáink által összeállított modellportfólióink.
Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A biztosított halála esetén társaságunk a szerződés aktuális megtakarítási összegét fizeti ki a kedvezményezett részére abiztosítási feltételeknek megfelelően.
A biztosított balesetből eredő halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja: az aktuális megtakarítási összegen felül a kockázati biztosítási összeget – 300 000 Ft-ot – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.
Kedvező díjú kiegészítő csomagjainkból választva Ön egyedi igényeihez igazodó biztosítási védelmet teremthet, hogy céljai megvalósulását váratlan események ne veszélyeztessék.
A csomagok egészségi kockázatelbírálás nélkül köthetők meg, szolgáltatásai az Ön döntése alapján többszörözhetők is. Biztosítási védelmének teljesebbé tétele érdekében a csomagok mellé Ön további egyedi kiegészítő biztosításokat is választhat, melyek díjából ez esetben kedvezményben részesül.

VÁLASZTHATÓ KOCKÁZATI BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Forrás: https://groupama.hu/hu/Biztositasok/elet-baleset-es-nyugdijbiztositasok/megtakaritasi-es-befektetesi-eletbiztositasok/inspira-eletiv.html