biztosítás

Balansz Senior Megtakarítás célú Életbiztosítás

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Kulcs az előrelátó gondoskodáshoz


A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak.
A Balansz Senior az idős korosztály számára, az életkor előrehaladtával egyre fontosabbá váló speciális gondoskodási célok megvalósítására kialakított, átlátható életbiztosítás.

KINEK AJÁNLJUK?

VONZÓ LEHETŐSÉG

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A biztosított halála esetén társaságunk minden esetben a megtakarítás aktuális értékét fizeti ki a kedvezményezett részére. A biztosított balesetből eredő halála esetén a biztosító két összeg kifizetését vállalja: a megtakarítás aktuális értékén felül a baleseti biztosítási összeget – az egyszeri díj 10%-át – is kifizeti a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően.

Amennyiben több biztosítottra vonatkozik a biztosítási védelem, akkor bármelyik biztosított halála esetén a megtakarítás aktuális értékéből részarányosan kerül kifizetésre a szolgáltatási összeg a kedvezményezett számára, ugyanakkor a többi biztosítottra vonatkozóan a fennmaradó megtakarítási összeggel a biztosítás továbbra is érvényben marad, változatlan baleseti biztosítási védelem mellett.

BEFEKTETÉS

A Balansz Senior különleges életbiztosítási konstrukció: befektetési egységekhez kötött és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazhat. A befizetett egyszeri díj egy része az Ön döntése alapján kerül befektetésre az Ön által kiválasztott eszközalapokba – ez a befektetési egységekhez kötött termékrész.
A díj másik része – a hagyományos termékrész esetében – társaságunk szakembereinek a döntése alapján kerül befektetésre. Ez azonban csak egy lehetőség, Ön természetesen akár úgy is határozhat, hogy a teljes megtakarításának befektetéséről Ön rendelkezik.
Ez esetben a befizetett összeg egésze az Ön által választott eszközalapokba kerül.

A befektetési döntések során, a megfelelő portfólió összeállításában több fontos tényező játszik szerepet, többek között a várható hozam és a kockázat mértéke. Mindezeket, valamint ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát figyelembe véve szakértő kollégáink a befektetési egységekhez kötött termékrész vonatkozásában modellportfóliókat állítottak össze, melyek a saját portfólió kialakításában, az eszközalapok közötti választásban iránymutatást nyújthatnak.
Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás,
Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.
A választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Forrás: https://www.groupama.hu/hu/Biztositasok/elet-baleset-es-nyugdijbiztositasok/megtakaritasi-es-befektetesi-eletbiztositasok/balansz-senior-eletbiztositas.html