biztosítás

Balansz Invent Megtakarítás célú Életbiztosítás

Ön a bizalmát adja, mi a biztonságot

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Kulcs a stabil jövőhöz

A Groupama Biztosító folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére, amelyek segítségével ügyfeleink élethelyzetüknek, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő megoldások közül választhatnak.
Ennek a fejlesztő munkának eredménye az új, átlátható, egyszeri díjfizetéssel megköthető termékünk, mely befektetési egységekhez kötött és hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmaz

KINEK AJÁNLJUK?

VONZÓ LEHETŐSÉG

BEFEKTETÉS

A Balansz Invent különleges életbiztosítási konstrukció: befektetési és a hagyományos életbiztosítási elemeket is tartalmazhat.
A befizetett egyszeri díj egy része az Ön döntése alapján kerül befektetésre az Ön által kiválasztott eszközalapokba – ez a befektetési egységekhez kötött termékrész. A díj másik része – a hagyományos termékrész esetében – társaságunk szakembereinek a döntése alapján kerül befektetésre. Ez azonban csak egy lehetőség, Ön természetesen akár úgy is határozhat, hogy a teljes
megtakarításának befektetéséről Ön rendelkezik. Ez esetben a befizetett összeg egésze az Ön által választott eszközalapokba kerül.
A befektetési döntések során, a megfelelő portfólió összeállításában több fontos tényező játszik szerepet, többek között a várható hozam és a kockázat mértéke. Mindezeket, valamint ügyfeleink kockázatvállalási hajlandóságát figyelembe véve szakértő kollégáink a befektetési egységekhez kötött termékrész vonatkozásában modellportfóliókat állítottak össze, melyek a saját portfólió kialakításában, az eszközalapok közötti választásban iránymutatást nyújthatnak.
Az egyes portfóliókban javasolt eszközalapok és azok aránya azonban csak ajánlás, Ön figyelembe veheti azt, de természetesen ettől teljesen eltérő, egyedi megoldást is létrehozhat.
Azoknak, akik maguk szeretnék összeállítani portfóliójukat, a választható eszközalapok számos lehetőséget nyújtanak, mivel közöttük mind az alacsonyabb, mind a magasabb kockázatúak megtalálhatók. Az óvatosabb befektetési stratégiát kedvelők körében népszerű lehet a Közép-Európai Rövid Kötvény Forint Eszközalap, míg azok, akik hajlandók nagyobb kockázatot vállalni – a várható magasabb hozam reményében –, portfóliójukba választhatják a Közép-Európai Részvény Forint Eszközalapot. A középutat keresők alkalmazhatják a különböző mértékű kockázatot valószínűsítő eszközalapok kombinációit portfóliójukban.

BIZTOSÍTÁSI VÉDELEM

A biztosított halála esetén társaságunk a szerződés aktuális értékét fizeti ki a kedvezményezett részére a biztosítási feltételeknek megfelelően. A biztosított balesetből eredő halála esetén társaságunk két összeg kifizetését vállalja:

A kockázati biztosítási csomagok egészségi kockázatelbírálás nélkül, külön szerződésben köthetők meg, és szolgáltatásai az Ön döntése alapján többszörözhetők is.

VÁLASZTHATÓ KOCKÁZATI BIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel !

Forrás: https://www.groupama.hu/hu/Biztositasok/elet-baleset-es-nyugdijbiztositasok/megtakaritasi-es-befektetesi-eletbiztositasok/Balansz-invent.html